2310 410 410
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Χρυσή Ζύμη Μπουγάτσα με Πραλίνα Φουντουκιού 450 gr

€4.97
€11.04/1Kg

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συστατικά
Ζύμη 52%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη.

Γέμιση 48%: Πραλίνα φουντουκιού [ζάχαρη, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη, φουντουκόπαστα, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη].

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι. Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο.
Ψήνουμε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.
Βγάζουμε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζουμε μέσα στο σκαφάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Αφού την αναποδογυρίσουμε, την αφήνουμε μέσα στο σκαφάκι της για 10′, χωρίς να την σκεπάσουμε, για να απορροφήσει το λάδι της.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440