Blog

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Κορμός σοκολάτας με ταχίνι και μέλι
1 comments
0 share
Υλικά
- 500 γρ. ταχίνι ολικής άλεσης
- 200 γρ. μέλι
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ
- 150 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης
- 50 γρ. καρύδια χοντροκομμένα

Εκτέλεση
Βήμα 1: Βάζουμε το μέλι για 15δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Βήμα 2 : Aνακατεύουμε το ταχίνι και το μέλι όχι πολύ ώρα για να μην σφίξει το μίγμα.

Βήμα 3 : Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπέν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.

Βήμα 4 : Ανακατεύουμε το ταχίνι με την κουβερτούρα, ρίχνουμε τα καρύδια και τα σπασμένα μπισκότα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Βήμα 5 : Σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ απλώνουμε μια μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά. Την σκεπάζουμε με την μεμβράνη και την πατάμε για να πάρει καλά το σχήμα της φόρμας. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4ώρες και είναι έτοιμο.

Βήμα 6 : Το ξεφορμάρουμε το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Απολαύστε το!

Σχόλια

Loukia
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, 14:01:27
Αφήστε το σχόλιό σας