ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
2310 410 410

Λίγα λόγια

O ιστότοπος www.insupermarket.gr είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών Σούπερμαρκετ μέσω Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία ΙΝΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ι.Κ.Ε με διακριτικό τίτλο "insupermarket.gr", που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, Αργυρουπόλεως 5 στην περιοχή της Καλαμαριάς  με Α.Φ.Μ. 800744052 και  Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 139291506000, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@in.supermarket .gr και η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι 2310 410410.

 Δραστηριοποιείται κυρίως στην ευρύτερη πόλη και νομό της Θεσσαλονίκης αλλά υπάρχει και δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών και στους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδος .Τηρούμε όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές και διαθέτουμε πιστοποίηση ασφάλειας και μεταφοράς τροφίμων ΗAACP δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, τη διατήρηση της φρεσκάδας και όλων των συνθηκών υγιεινής. 

Στο insupermarket.gr σεβόμαστε την αλυσίδα ψύξης, με σωστές θερμοκρασίες στους χώρους παραλαβής, αποθήκευσης και πώλησης. Η θερμοκρασία αυτή παρακολουθείται αυστηρά με ηλεκτρονικό τρόπο όπως και κατά την μεταφορά τους τα ευπαθή τρόφιμα πρέπει να παραμένουν σε σωστές θερμοκρασίες ώστε να μην διακόπτεται η αλυσίδα ψύξης. 

Βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη, στη συνέπεια και στην επιθυμία να βελτιώνουμε και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τα "θέλω" των πελατών μας και πάντα με ταχύτητα και υπεύθυνα .

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα ψώνια σας ευκολότερα, οικονομικότερα και κυρίως εξοικονομώντας σας χρόνο, αλλά και χρήμα φέρνοντας σας στην πόρτα σας τα ψώνια  χωρίς χρέωση μεταφορικών όλες τις ώρες σχεδόν της ημέρας

Όραμά μας είναι η ανάπτυξη δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και η δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στο χώρο σας φθηνά και γρήγορα , αλλά και το χρόνο τον οποίο θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
ΩΡΑΡΙΟ 10:00 - 24:00
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310 410 410
Αργυρουπόλεως 5, 55131, Θεσσαλονίκη, T: 2310 410 410, E-mail: info@insupermarket.gr

Haccp