ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
2310 410 410

Παράδοση Παραγγελιών

Εκτέλεση παραγγελίας- παράδοση

Αγαπητοί μας πέλατες σας ενημερώνουμε στα πλαίσια του εκσυχρονισμού και των μεγάλων απαιτήσεων των νοικοκυριών το σύστημα παραδόσεων του Insupermarket.gr αλλάζει!  Μεσα στον επόμενο μήνα σταδιακά το Insupermarket θα φτάσει τις 9000 κωδικούς για να υπάρχει η δυνατότητα μεγάλης ποικιλιίας σε όλα μας τα είδη  και σε απίθανες τιμές που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ενός νοικοκυριού!
Η παράδοση των παραγγελιών σας γίνεται πλέον μόνο μια φορά την ημέρα και συγκεκριμένα  όλες οι παραγγελίες  θα παραδίδονται  και εφόσον έχουν γίνει το  αργότερο μέχρι τις 17:00 της ίδιας μέρας, στο διάστημα 18:00 -21:00
Κυριακές και αργίες πλεόν θα παραμένουμε κλειστά
!


Κατώτερα όρια αγορών 

Για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το insupermarket.gr πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, απλές και κατανοητές:
1. Το μέλος έχει απεριόριστο όριο σε αξία για να παραγγείλει, αρκεί - αν πρόκειται για πληρωμή με πίστωση -να καλύπτεται από το πιστωτικό όριο της κάρτας του. 
2. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για την παράδοση χωρίς χρέωση ορίζεται το ποσό των 7 Ευρώ για την περιοχή της Καλαμαριάς. 
3. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει η πολιτική ζωνών όπου ορίζεται μια κατώτατη χρέωση παραγγελίας ανάλογα με την απόσταση. 
4.Για τους υπόλοιπους νομούς εκτός Θεσσαλονίκης το προιόντα θα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη.
5. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεστεί. 
6. Η εκτέλεση παραγγελιών ειδικά για επαγγελματίες γίνεται εφόσον η ποσότητα ξεπεράσει την διαθεσιμότητα εμπορεύματος το πολύ μέσα σε 24 ώρες

Περιοχές εξυπηρέτησης 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί τόσο τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης χωρίς μεταφορικά , ενω στους υπόλοιπους νομούς εκτός Θεσσαλονίκης θα χρεώνονται μεταφορικά ανάλογα με την εταιρία courier που θα επιλέξει ο πελάτης
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
ΩΡΑΡΙΟ 10:00 - 24:00
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310 410 410
Αργυρουπόλεως 5, 55131, Θεσσαλονίκη, T: 2310 410 410, E-mail: info@insupermarket.gr

Haccp