2310 410 410

Παράδοση Παραγγελιών

Εκτέλεση παραγγελίας- παράδοση

Η παράδοση των παραγγελιών σας γίνεται πλέον μόνο μια φορά την ημέρα και συγκεκριμένα  όλες οι παραγγελίες  θα παραδίδονται  και εφόσον έχουν γίνει το  αργότερο μέχρι τις 16:00 της ίδιας μέρας, στο διάστημα 18:30 -21:00
Σαββατα ,Κυριακές και αργίες πλεόν θα παραμένουμε κλειστά
!


Κατώτερα όρια αγορών 

Για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το insupermarket.gr πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, απλές και κατανοητές:
1. Το μέλος έχει απεριόριστο όριο σε αξία για να παραγγείλει, αρκεί - αν πρόκειται για πληρωμή με πίστωση -να καλύπτεται από το πιστωτικό όριο της κάρτας του. 
2. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για την παράδοση χωρίς χρέωση ορίζεται το ποσό των 30 Ευρώ για την περιοχή της Καλαμαριάς. 
3. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει η πολιτική ζωνών όπου ορίζεται μια κατώτατη χρέωση παραγγελίας ανάλογα με την απόσταση.
4. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεστεί. 
5. Η εκτέλεση παραγγελιών ειδικά για επαγγελματίες γίνεται εφόσον η ποσότητα ξεπεράσει την διαθεσιμότητα εμπορεύματος το πολύ μέσα σε 24 ώρες
6. Στα εμφιαλωμένα νερά υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική συμόρφωσης στις  2 εξάδες ανα κώδικό 

Περιοχές εξυπηρέτησης 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας  Θεσσαλονίκης  και χωρίς μεταφορικά 
Προσοχή!! Λογω Covid δεν εξυπηρετούμε πελάτες εκτος Θεσσαλονίκης στα πλάισια της προστασίας των πελατών μας και του προσωπικού μας!
 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310 410 410
Αργυρουπόλεως 5, 55131, Θεσσαλονίκη, T: 2310 410 410, E-mail: [email protected]

Haccp