ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
2310 410 410

Παράδοση Παραγγελιών

Εκτέλεση παραγγελίας- παράδοση

Η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνεται άμεσα για την πόλη της Θεσσαλονίκης σε 40 -45 λεπτά από την παραγγελία και στην διεύθυνση που εσείς ορίσατε και σε 60- 80 λεπτά για τον υπόλοιπο νομό Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούμε να σας φέρουμε την παραγγελία στην ώρα που επιλέξατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ορίσουμε την καθυστέρηση και νέο ραντεβού παράδοσης. Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας, θα γίνονται καθημερινά 10:00 πμ- 2:00 μμ και Κυριακές και αργίες και στον προαναφερθέντα χρόνο!

Κατώτερα όρια αγορών 

Για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το insupermarket.gr πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις, απλές και κατανοητές:
1. Το μέλος έχει απεριόριστο όριο σε αξία για να παραγγείλει, αρκεί - αν πρόκειται για πληρωμή με πίστωση -να καλύπτεται από το πιστωτικό όριο της κάρτας του. 
2. Ως ελάχιστο όριο παραγγελίας για την παράδοση χωρίς χρέωση ορίζεται το ποσό των 7 Ευρώ για την πόλη της Θεσσαλονίκης. 
3. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει η πολιτική ζωνών όπου ορίζεται μια κατώτατη χρέωση παραγγελίας ανάλογα με την απόσταση. 
4.Για τους υπόλοιπους νομούς εκτός Θεσσαλονίκης το προιόντα θα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη.
5. Αν η παραγγελία σας δεν συμπληρώνει το παραπάνω όριο, δεν μπορεί να εκτελεστεί. 
6. Η εκτέλεση παραγγελιών ειδικά για επαγγελματίες γίνεται εφόσον η ποσότητα ξεπεράσει την διαθεσιμότητα εμπορεύματος το πολύ μέσα σε 24 ώρες

Περιοχές εξυπηρέτησης 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί τόσο τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης χωρίς μεταφορικά , όσο και στους υπόλοιπους νομούς εκτός Θεσσαλονίκης όπου με συγκεκριμένο ελάχιστο όριο παραγγελίας  δεν θα χρεώνονται μεταφορικά
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ
ΩΡΑΡΙΟ 10:00 - 24:00
7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2310 410 410
Αργυρουπόλεως 5, 55131, Θεσσαλονίκη, T: 2310 410 410, E-mail: info@insupermarket.gr

Haccp